Wie zijn we ?

Een team “@ your service”

Ons vertrouwensteam van huishoudhulpen vindt het een prioriteit om uw woning elke dag professioneel schoon te maken.

 • Daisy Fernandez

  is gepassioneerd door HR. Ze is een luisterend oor en waakt erover dat het werk in de beste omstandigheden wordt uitgevoerd.

 • Jean-Michel Lovinfosse

  staat sinds 2000 aan het hoofd van het bedrijf. Behalve zijn leidinggevende capaciteiten zorgen zijn glimlach en opgeruimd karakter voor een goede werksfeer.

 • Yagmur Ersin

  Ze is secretaris van de opleiding en zet haar goede humor en gevoel voor organisatie in het beheer van planningen.

Onze missie

arobase services werd in 2016 opgericht op de fundamenten van de in 1995 gestarte vzw. Het bedrijf wil een performante marktspeler zijn in de thuishulpsector.

arobase services werkt via het systeem van dienstencheques en met de steun van een toegewijd netwerk partners, medewerkers en leveranciers.

Dankzij dit systeem kunnen we als erkend bedrijf mensen in dienst nemen aan een loon dat binnen de wettelijke barema’s ligt en hen huishoudelijke hulp laten verrichten in het huis van de gebruiker aan een voordelig tarief.

 • 20 jaar ervaring

  in de schoonmaaksector

  Onze 20 jaar ervaring in huishoudelijke hulp en dienstencheques vormen uw garantie voor professioneel en kwaliteitsvol werk. Door onze nauwgezette opvolging van uw dossier, de stabiliteit van ons team, de vakkundige interventies en discretie van onze huishoudhulpen hebben we in de loop der jaren een goede naam opgebouwd.

 • Een goed opgeleid

  team

  We hebben ons team zorgvuldig geselecteerd. Om hun technische vaardigheden verder te ontwikkelen volgen de teamleden elk jaar opleidingen over zowel schoonmaakgerelateerde onderwerpen als veiligheid en preventie. Deze vormingen waarborgen dat ze onberispelijke prestaties leveren die aan uw wensen voldoen.

 • Flexibiliteit

  en beschikbaarheid

  We streven ernaar om zo vlug mogelijk uw vraag te beantwoorden en u een oplossing op maat te bieden. We vinden het evenzeer belangrijk om u een planning voor te stellen die zo goed mogelijk aan uw verwachtingen voldoet.

 • Vlotte communicatie

  We maken er een erezaak van om een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen te garanderen ongeacht of dit per post, e-mail, telefoon of na afspraak gebeurt.

  Dankzij ons extranet met opensourcesoftware kunt u ons op elk ogenblik contacteren. We behandelen vervolgens uw vraag tijdens de werkuren. Een nuttige en efficiënte tool om het u gemakkelijker te maken!