Coronavirus

Mevr,
Man,

De gezondheidssituatie die ons land momenteel doormaakt is uitzonderlijk. Net als u ben ik ongetwijfeld bezorgd.
Met dames Ersin en Fernandez zijn we al enkele dagen op de brug om de uitdagingen van het uur aan te gaan en u de meest relevante antwoorden te geven die we kunnen verzamelen.
Je moet je ervan bewust zijn. dat we overweldigd worden door tegenstrijdige oproepen en informatie die we moeten blijven controleren. Het is een vermoeiende klus en ik dank mijn medewerkers hartelijk voor hun inzet.
Met de steun van onze president, ook wethouder van de stad Herstal, de heer Laverdeur, volgen we het nieuws op de voet om de meest geschikte beslissingen te nemen.
Ik weet dat sommige bedrijven hebben besloten hun werknemers te ontslaan, het is helaas niet mogelijk zoals het nu is, omdat de overheid nog niet heeft besloten ons te verbieden. Dit negeren betekent ons blootstellen aan het risico van een tekort aan contant geld, waardoor wij de betaling van uw loon niet zouden kunnen garanderen.
Deze motivering lijkt misschien onschuldig, maar zonder overheidsmaatregelen blijven huur, diverse lasten (water, gas, elektra etc.) verschuldigd.
Door mijn recente mandaat als covoorzitter van het Platform van de Waalse vrijhandelsovereenkomsten heb ik de politieke autoriteiten uitgedaagd zodat zij ons machtigen om de sluiting van ondernemingen te decreteren door de betaling van het maximum van uw vergoeding te garanderen. Ik wacht op een reactie.
Ondertussen kan ik u alleen verwijzen naar de reeds aanbevolen maatregelen:
1 ° bekijk uw e-mails of direct op de site om snel op de hoogte te blijven van het laatste nieuws
2 ° Trek handschoenen aan als u werkt
3 ° uw handen wassen bij aankomst en vertrek van een klant
4 ° als een klant opzegt, verklaren wij u werkloos, maar de opzegging moet van hem komen
5 ° Mevrouw Fernandez is beschikbaar om u te informeren over de mogelijkheden voor tijdskrediet
6 ° Wees geduldig als we niet binnen een minuut aan de telefoon antwoorden en de voorkeur geven aan e-mails
7 ° Ik nodig u uit om aan uw klanten ouder dan 60 jaar uit te leggen dat ze de diensten moeten stopzetten, als ze dat nog niet hebben gedaan. En als dat niet lukt om mij te waarschuwen dat ik bevestig dat u de huidige periode niet meer hoeft schoon te maken. Ik doe echter een beroep op uw solidariteit als u wordt geconfronteerd met situaties van sociaal isolement. Neem contact met ons op om te kijken wat we eventueel kunnen doen.
8 ° weten dat u een administratief team heeft dat al meerdere dagen voor u vecht.

Ik ben ervan overtuigd dat het dankzij onze kalmte is dat de samenleving die we door de jaren heen hebben opgebouwd deze beproeving zal kunnen doorstaan.

Morgen ga ik, zoals bijna 20 jaar bijna elke dag, naar kantoor. Ik zal het doen omdat ik weet dat ik niemand op mijn reis zal ontmoeten, ik alleen zal zijn (we hebben afgesproken dat dames Ersin en Fernandez zouden telewerken) en dat ik voor niemand open zal staan ​​uit angst hem te infecteren als ik helaas was zelf besmet. Op deze manier heb ik je mijn respect voor je dagelijkse werk laten zien.

Ga naar onze site, in de rubriek Nieuws (www.arobase-services.be) en weet dat ik u op de hoogte zal houden van elke nieuwe ontwikkeling.

Jean-Michel Lovinfosse

Directeur