Onze huishoudhulpen volgden opleiding ecologisch schoonmaken

arobase services wil zijn klanten niet alleen een complete en milieuvriendelijke service bieden. We vinden het ook belangrijk om de knowhow van ons team verder te ontwikkelen. Daarom laten we hen praktische en nuttige opleidingen volgen die hun competenties ontwikkelen. Zo heeft ons hele team van huishoudhulpen een opleiding ecologisch schoonmaken gevolgd. Tijdens deze vorming leerden ze hoe ze zelf milieuvriendelijke onderhoudsproducten kunnen maken en gebruiken om uw woning doeltreffend te onderhouden en schoon te maken.

Elke huishoudhulp bij arobase services beheerst dus niet alleen de veiligheidsvoorschriften maar kan voortaan ook de recepten uit grootmoeders tijd toepassen voor doeltreffende oplossingen op basis van azijn, zuiveringszout, citroen…

Als deze ecologische aanpak u aanspreekt, kan uw huishoudhulp u natuurlijke onderhoudsproducten voorstellen, ongeacht of de producten voor algemeen of specifiek gebruik, voor de was of het huis zijn. Aarzel niet om erover te praten met hem/haar: hij/zij kan met u afspreken welke technieken en producten te gebruiken.