Lente schoonmaak – wedstrijdregels

Bij deze gelegenheid biedt de asbl van Arobase-services u een wedstrijd met 3 prijzen Vertel ons waarom u de Arobase-service bij uw kennis zou aanbevelen. De eerste drie antwoorden zullen deze kit van de eco-drogisterij ontvangen. Stuur ons uw tekst vóór 31 maart 2019 per e-mail uitsluitend per e-mail naar het adres: info@arobase-services.be. Geef onderwerp aan: voorjaarsschoonmaak. De datum en tijd van ontvangst van de e-mail bepalen de volgorde en de drie snelste zullen hun set thuis ontvangen. Bovendien zullen de drie geselecteerde teksten ook op de website van het bedrijf worden gepubliceerd dan op sociale netwerken.

Opgelet, deze wedstrijd is onderworpen aan voorwaarden:

1 ° Arobase-services is de naam van de sectie sui generis van de plaatselijke arbeidsbureaus van Herstal vzw.
2 ° Deze wedstrijd staat open voor alle klanten van Arobase-services in betalingsopdracht op 31 januari 2019 behalve voor personeelsleden.
3 ° Er wordt slechts één voorstel per gezin bewaard (één familie begrijpt elke groep mensen die op hetzelfde adres woont, onafhankelijk van mogelijke banden van familieleden)
4 ° De deelnemers aan deze wedstrijd stemmen uitdrukkelijk in met het gebruik voor marketingdoeleinden dat het bedrijf Arobase-services van hun teksten kon maken (bijvoorbeeld door de genoemde teksten op een sociaal netwerk te publiceren). Het bedrijf hecht echter veel waarde aan het respecteren van de privacy van deelnemers door geen familienamen te verstrekken.
5 ° Om geldig te zijn, moet de deelname per e-mail worden gedaan aan het adres: info@arobase-services.be met als onderwerp: voorjaarsschoonmaak. Deelnemers weten dat ze hun e-mailadres aan het bedrijf zullen doorgeven. Het is altijd mogelijk om de intrekking van deze informatie te vragen in overeenstemming met de voorwaarden in het privébeleid (zie https://arobase-services.be/vie-privee/)
6. De jury is soeverein om de relevantie van de ingediende tekst te beoordelen.
7 ° De publiciteit van de wedstrijd wordt alleen gemaakt door een beroep te doen op de middelen van digitale communicatie.