Werkonderbreking van 18 maart tot 5 april 2020

Mevr,

Man,

Na het besluit van de National Security Council (CNS) van dinsdag 17 maart 2020 en in overleg met onze president, de heer Laverdeur, informeer ik u dat huishoudhulpen vanaf 17 maart niet bij u thuis kunnen verschijnen tot 5 april 2020 of anderszins bepaald door de autoriteiten.

Het is namelijk voor ons niet mogelijk om de door de overheid aanbevolen maatschappelijke afstand aan de werknemers van het bedrijf te garanderen.

De administratieve diensten blijven operationeel en u kunt ons prioritair bereiken per e-mail op het adres: info@arobase-services.be of telefonisch (of sms) op de gsm: 0472/190 861.

En, zoals je je kunt voorstellen, zullen we overweldigd worden in de uren en misschien de komende dagen, dus ik nodig je uit om de contacten te bevoorrechten door berichten te sturen. Ik neem contact met je op zodra ik relevante informatie heb.

Ik wens u een goede avond en herinner u eraan dat we onze medewerkers of onze klanten niet in de steek laten en dat we samen deze uitzonderlijke situatie zullen overwinnen.

Jean-Michel Lovinfosse Directeur Arobase-services vzw